Kadınlar Günü'nde İlyas Yalçıntaş rüzgarı esti

Milas Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde ünlü sanatçı İlyas Yalçıntaş’ı Milaslılarla buluşturdu. Havanın soğuk olmasına rağmen Atapark Meydanı’nı dolduran hayranları, Yalçıntaş ile unutulmaz anlar yaşadı.

Kadınlar Günü'nde İlyas Yalçıntaş rüzgarı esti
  • 09 March 2024, Saturday 20:40

Havai fişek gösterisi de yapılan konserde sahne alan şarkıcı İlyas Yalçıntaş, alanı dolduran binlerce hayranına birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Atapark’ta sahne alan İlyas Yalçıntaş’a Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz yöresel ürünlerden oluşan hediyeler vererek teşekkür ettiler.

“İncirler” parçasıyla çıkış yakalayıp, “İçimdeki Duman” ile kalplere taht kuran İlyas Yalçıntaş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında hayranlarıyla buluştu. Konser alanının tıklım tıklım dolduğu gecede canlı performansıyla dinleyenleri kendine hayran bırakan Yalçıntaş’a genç kızlar konser boyunca eşlik etti.

TOKAT, “BEN SİZLERİ VE BU ŞEHRİ ÇOK SEVDİM, BUNDAN SONRA DA SEVMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Programda sahneye çıkan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, davetlerini kırmayıp Milas’a gelerek ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşatan İlyas Yalçıntaş’a teşekkür ederek, sanatçıya çiçek ve yöresel ürünlerden oluşan hediyeler sundu. Belediye Başkanı Muhammet Tokat, konserde yaptığı konuşmada “Tüm kadınlarımızın, tüm emekçi kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum. Sizlerin güven ve desteği ile 15 yıldır Milas’a ve sizlere hizmet ediyorum. Yaklaşık 20 gün sonra görevim sona eriyor.  Önümüzdeki dönemde inşallah Milas’ta Fevzi Başkanımız, Muğla’da da Ahmet Aras Başkanımız bizlerden devir aldıkları görevi en iyi şekilde yerine getirerek, sizlere hizmet etmeye devam edecekler. Görev sürem içerisinde Milas’ımızı kültür ve sanat kenti yaptık, 15 yılda 75 konser düzenledik. Bugün ise Milas Belediye Başkanı ünvanıyla düzenlediğimiz son konserde, İlyas Yalçıntaş ve Milas halkı ile Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde bir araya geldik.  Ben sizleri ve bu şehri çok sevdim, bundan sonra da sevmeye devam edeceğim. Hep bir ağızdan ‘Milas İçin Aşkla’ diyenlere selam olsun. ” diyerek, iyi eğlenceler diledi. 

Daha sonra konser alanına gelen CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz da sahneye çıkıp, sanatçıya yöresel ürünlerden oluşan hediye paketi sunup, tüm kadınların gününü kutladı.

Sahne alan ünlü sanatçı İlyas Yalçıntaş, muhteşem bir konsere imza attı.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık