Kamyonet ile tır çarpıştı… 1 ölü 1 yaralı…

Milas – Bodrum karayolu Karakaya Mevkii’nde trafik kazası meydana geldi. Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Kamyonet ile tır çarpıştı… 1 ölü 1 yaralı…
  • 22 September 2022, Thursday 16:10

Edinilen bilgiye göre Bodrum’dan Milas’a doğru seyreden Güray Güder’in kontrolündeki 48 LS 273 plakalı kamyonet, Burak T.’nin kontrolünde aynı yönde seyreden 48 AIV 983 plakalı tır ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da kontrolden çıktı. Araçlar yolun sağ tarafında bulunan yağmur suyu kanallarına devrilerek durabildiler. Görgü tanıkları, TIR’ın arkada olduğunu, öndeki aracın muhtemelen yaptığı fren sonrası, TIR’ın arkadan öndeki kamyonete çarptığını belirttiler.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine güvenlik, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaralılar sıkıştıkları yerlerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ise hastaneye sevk edildiler.

Kamyonet sürücüsü Güray Güder, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tır şoförü Burak T.’nin tedavisi ise devam ediyor.

Kaza nedeniyle Bodrum – Milas karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Güvenlik güçleri başka kazanın meydana gelmemesi için tedbirler aldı. Trafik tek şeritten sağlandı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık