‘Kapalı Spor Salonu’ talebi yinelendi

ÖNDER Haber -

‘Kapalı Spor Salonu’ talebi yinelendi

2017-2018 eğitim ve öğretim yılında ilçemiz okullarında yapılacak olan spor etkinliklerinin planlanması ve yapılacak spor yarışmalarının belirlenmesi amacıyla Milas Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda, ilçemizdeki okullarda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri ile bir toplantı yapıldı.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Okul Sporları Koordinatörü - Milas Fen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Şahin’in başkanlık yaptıkları toplantıda Milas’taki okul sporlarında yaşanan sıkıntılar ve eksiklikler masaya yatırıldı. Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tunahan Bayram’ın da katıldığı toplantıda okul sporları ile ilgili bilgilendirilmeler yapıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada, Beden Eğitimi Öğretmenlerinin okul sporlarında yaşadıkları sıkıntıların yıl içerisinde giderileceğini söyleyen Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Beden Eğitimi derslerinin diğer derslerden farkı olmadığını belirterek, yapılacak olan spor etkinliklerinde beden eğitimi öğretmenlerinin yanında olduğunu ve destek vereceğini söyledi.

 

‘Başarılı sporcular

okullardan yetişecek’

Başarılı sporcuların okullardan yetişeceğini vurgulayan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Devrim Karakuş, il olarak yapılacak olan sportif etkinliklere her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek Beden Eğitimi Öğretmenlerinden okul sporlarındaki çalışmalarını iyi planlamalarını istedi.

 

‘Lig Heyeti’ oluşturuldu

2017-2018 sezonunda Milas okullarında yapılacak olan sportif etkinliklerin yarışmaların ve karşılaşmaların düzenli ve sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için 5 kişilik bir Lig Heyeti kurulmasını öneren Milas Okul Sporları Koordinatörü İbrahim Şahin, Lig Heyetinde görev alacak Beden Eğitimi Öğretmenleri ile birlikte yıl içinde Milas’ta yapılacak olan okul sporlarının programının diğer okullara duyurulması konusunda bir talepte bulundu ve 5 kişilik lig heyetinde görev alacak Beden Eğitimi Öğretmenlerinin gönüllü olanların isimleri alınarak heyet oluşturuldu.

 

‘Milas Cumhuriyet

Anadolu Lisesi

bahçesine kapalı

spor salonu’ istemi

Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Becek ise, okullarda başarılı sporcuların yetişmesi için her okulda mutlaka açık ve kapalı spor alanlarının olması gerekliliğini dile getirerek, görev yaptığı Cumhuriyet Anadolu Lisesi bahçesinde kapalı bir spor salonu yapılması için geçen dönemlerde gerekli yerlere müracaat ettiklerini belirterek aynı talebi bu yıl için de yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

“Beden Eğitimi

Öğretmenlerinin

yanında olacağım”

2017-2018 sezonunda okullarda yapılacak olan spor etkinliklerinin planlanması ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi adına yapılan toplantıda; Beden Eğitimi Öğretmenlerinin sportif etkinlikleri, çalışmalarında yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi için gereken tüm çalışmaların yapılacağını vurgulayan Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Beden Eğitimi Öğretmenlerinin yanında olacağını ve yapılacak olan sportif müsabakaları da yakından izleyeceğini vurguladı.

 Yapılan bilgilendirme okul sporları toplantısına katılan Beden Eğitimi Öğretmenlerinin sorularının cevaplandırılması sonrasında başarılı bir okul sporları yılı olması dilekleri ile toplantı sonlandırıldı. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık