Karan Bebek’e yardımlar hız kesmeden devam ediyor

Milas’ın SMA Tip-1 hastası bebeği Karan Bebek için yardım kampanyası çalışmaları ilçemizde aralıksız devam ediyor. İlçemizdeki okullarda ve siyasi partilerin desteği ile çeşitli noktalarda bağış çalışmaları yapıldı. Ayrıca 8 Nisan Cumartesi günü de Pomelon Alışveriş Merkezi’nde şenlik düzenlenecek

Karan Bebek’e yardımlar hız kesmeden devam ediyor

KARAN’A UMUT OL

Milas Salı Pazarı’nda SMA Tip-1 hastası Karan Bebek için “Karan’a Umut Ol!” yazılı tişörtler giyen Pazar esnafı farkındalık oluşturdu.

SAKARYA İLKOKULU VELİLERİ KERMES DÜZENLEDİ

Sakarya İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından Karan Bebek için kermes düzenlendi. Okul bahçesinde yapılan kermese öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Kermeste velilerin hazırladığı ürünler satışa sunulurken, özellikle öğrencilerin hazırladığı hediyelik eşyalar da büyük ilgi gördü.

GÜMÜŞLÜK ANAOKULU VELİLERİ KERMES DÜZENLEDİ

Salı Pazarı’nda Karan Bebek için esnaf “Karan’a umut ol!” yazılı tişörtler giyerken, Gümüşlük Anaokulu velileri ise kermes düzenledi. Vatandaşların ilgi gösterdiği kermeste el emeği, göz nuru yiyecekler; Karan Bebek için satıldı.

Öte yandan MHP Milas İlçe Teşkilatı tarafından da Salı Pazarı’nda Stant kurularak karan bebek için bağış çalışması gerçekleştirdi.

DESTEK ŞENLİĞİ

SMA hastası Karan Bebek’e destek için 8 Nisan 2023 Cumartesi günü Pomelon Alışveriş Merkezi’nde Oyun Bestesi Çocuk Kulübü tarafından şenlik düzenlenecek. Şenlikte; sahne etkinlikleri, söyleşiler, yarışmalar, yetişkin ve çocuk atölyeleri, Can ve Aylin konserinin yanı sıra kermes ve ürün satışı düzenlenecek.

Etkinlikte ayrıca bir de mezat düzenleneceği, kermes ve ürün satış masalarından ve mezattan elde edilecek gelirin tümü SMA hastası küçük Karan’ın kumbarasına aktarılacağı öğrenildi.

Oyun Bestesi Çocuk Kulübü tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu şekilde; “8 Nisan Cumartesi günü Pomelon Alışveriş Merkezinde düzenlenecek olan Karan’a destek şenliğine tüm halkımız davetlidir. Çocuk ve yetişkin atölyeleri, çeşitli yarışmalar ve sürpriz hediye çekleri, söyleşiler ve Can-Aylin konserinin yer alacağı Şenlik için halkımızın desteklerini bekliyoruz. Şenliğimizde bağışlayacağız sıfır ya da ikinci el kitap kıyafet oyuncak ve her türlü eşya ile kermes masamıza bırakacağınız yiyeceklerimiz Karan’a umut olacak. SMA hastalığı ile savaşan Karan bebek Pomelon Alışveriş Merkezine bırakacağız destekler ile sağlığına kavuşacak.  Tamamen ücretsiz olan şenliğimize tüm halkımız davetlidir” denildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık