Kavşak çalışması başlatıldı

Oktay ÇAYIRLI -

Kavşak çalışması başlatıldı

Milas – Bodrum karayolundan Milas Şehir Mezarlığı’na ulaşımın sağlandığı sapakta, yıllardır sık sık kazaların meydana gelmesinin ardından sorunun bir şekilde çözümü için çalışma başlatıldı…

Milas – Bodrum karayolunun duble yol haline getirilmesinin ardından, yoldaki araç trafiğinin giderek artmasının da etkisiyle bölgede ne yazık ki sık sık maddi hasarlı, yaralamalı ve ölümlü kazalar artarak meydana gelmeye başlamıştı.

Özellikle Milas Şehir Mezarlığı’na ulaşımı sağlayan sapakta yapılan kural ihlalleri bu kazaların meydana gelmesinin önde gelen nedeni olarak dikkat çekiyordu.

Milas Kent Konseyi’nin uzunca bir süre önce, başta Milas Belediyesi ve Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü olmak üzere ilgili kurumlarla işbirliği içinde hazırladığı dosyalarla kurumsal olarak gündeme getirdiği bu sorunun çözümüne yönelik olarak bölgede çalışmalar başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında, Karakaya mevki olarak bilinen ve ilçemizdeki TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu’nun olduğu bölgede alternatif bir kavşak oluşturuluyor.

Kazaların önlenmesi ve Milas Şehir Mezarlığı’na dönüşlerin güvenli hale getirilmesi için başlatılan bu çalışmaların tamamlanmasının sonrasında mevcut sapağın kapatılması bekleniyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık