Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kaybolan genç barajda ölü bulundu

​​​​​​​Milas’ta önceki gün kayıp ihbarının ardından Akgedik Barajı’nın tahliye havuzunda ayakkabıları bulunan 20 yaşındaki Yunus Emre Bolat’ın cansız bedeni dalgıç ekibi tarafından havuzda bulundu.

Kaybolan genç barajda ölü bulundu
  • 02 September 2021, Thursday 9:37

29 Ağustos gecesi Akgedik Barajı civarında arkadaşlarıyla bir süre oturduktan sonra kendisinden haber alınamayan 20 yaşındaki Yunus Emre Bolat’ın kaybolması üzerine arama çalışması başlatıldı.

Kayıp ihbarının ardından soruşturma başlayan Milas Jandarma Komutanlığı ekipleri, kayıp gencin arkadaşlarının ifadesine başvurdu.

AYAKKABILARI TAHLİYE HAVUZUNDA BULUNDU

Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı İz Takip Timi, “Merak” isimli iz takip köpeği ile alanda arama gerçekleştirdi. Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve İstihbarat Timi de olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Bölgede yapılan aramada jandarma ekiplerince, kayıp gence ait olduğu tespit edilen bir çift ayakkabı Akgedik Barajı’nın tahliye havuzunda bulundu. Ardından tahliye havuzu içerisinde Sahil Güvenlik Komutanlığı Bodrum DEGAK-15 Özel Tim Komutanlığından ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nden görevlendirilen toplam 6 kişilik dalgıç ekibi, arama yaptı. Dalgıçlar, görüş mesafesinin sıfır olduğu suda karış karış kaybolan genci aramasına rağmen her hangi bir bulguya rastlanmadı.

HAVUZDAKİ TONLARCA SU TAHLİYE EDİLDİ

Suyun bulanık olması sebebiyle havuzdaki suyun tahliyesine karar verildi ve itfaiye ile MUSKİ ekiplerince suyun tahliyesine başlandı. Su seviyesi bir miktar indirilen havuzda sabahın erken saatlerinde yeniden sahil güvenlik ve polis dalgıç ekibi tarafından arama çalışması başlatıldı.

Muğla ve İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç polisler, yüzeyden kesintisiz iletişimin sağlandığı ve dalgıçlar için riski en aza indiren bir sistem olan “Satıhtan İhmalli Dalış Sistemi” ile arama gerçekleştirdi.

Kayıp gencin düşme ihtimali olan noktalarda görüş mesafesi sıfır olan suda karış karış arama yapıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı Bodrum DEGAK-15 Özel Tim Komutanlığı’na bağlı dalış ekibi, havuzun orta bölümünde kayıp gencin cansız bedenini buldu. Acı haberi alan aile, sinir krizi geçirdi. Gencin naaşı gerekli inceleme ve otopsi için morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

Editör: Celal DURGUN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis