KAYMAKAM ARSLAN BAŞKANLIĞINDA “KİŞİSEL GÜVENLİK VE SUÇTAN KORUNMA YÖNTEMLERİ” EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI

ÖNDER Haber - A.Coşkun EFENDİOĞLU

KAYMAKAM ARSLAN  BAŞKANLIĞINDA “KİŞİSEL  GÜVENLİK VE SUÇTAN  KORUNMA YÖNTEMLERİ”  EĞİTİM  TOPLANTISI YAPILDI
  • 12 September 2018, Wednesday 7:02

2018-2019 Eğitim ve Öğretim döneminin başlaması ile yaşanması muhtemel sorunların önüne geçilmesi amacıyla, Milas Kaymakamı Eren Arslan başkanlığında,  Milas Belediyesi toplantı salonunda  “Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma Yöntemleri” konulu eğitim programı yapıldı.

Toplantıya Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın yanısıra Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Tomakin, İlçe Jandarma  Komutanlığından Jandarma Kıdemli Başçavuş Erhan Dinçdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, merkez mahalle muhtarları, okul yöneticileri ve okul aile birliği  başkanları katıldı.

Toplantıda Milas Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Tomakin tarafından sunum yapılarak, Milas’ta okullarda, açık alanlarda yapılan ve yapılacak olan denetimler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra gerek okul aile birliği gerekse  okul müdürlerinden gelen sorulara cevap veren Kaymakam Arslan, kamu kurum amir/müdürleri  okul müdürleri ve okul aile birliği başkanlarından gelen talepleri dinleyerek not aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık