Kaymakam Arslan yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını yerinde inceledi

Adem KANKAYNAR –

Kaymakam Arslan yeni eğitim-öğretim yılı  hazırlıklarını yerinde inceledi
  • 18 September 2018, Tuesday 9:02

Kaymakam Arslan yeni eğitim-öğretim yılı için okullarımızdaki son hazırlıkları yerinde inceledi. Kaymakam Arslan’a, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, şube müdürleri Seyit Kavak ve Mehmet Kızılca da eşlik etti.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlaması nedeniyle Milas Kaymakamı Eren Arslan, ilçemizdeki okulların fiziki durumlarını ve başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılındaki hazırlıkları yerinde inceledi.

Okulları gezen Milas Kaymakamı Eren Arslan, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Seyit Kavak ve Mehmet Kızılca, okulların fiziki durumu, kitap dağıtımı ve okullardaki genel temizlik konusunda incelemelerde bulundular.

Kaymakam Arslan, okullardaki hazırlıkları eksiksiz olarak tamamlayan mesai arkadaşlarına teşekkür etti ve yeni eğitim-öğretim yılının geleceğimiz olan öğrencilerimize, onları yetiştiren öğretmenlerimize, diğer eğitim çalışanlarımıza ve çocuklarımızın ailelerine hayırlı olmasını diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık