Kaymakam Arslan’dan Milas Süt Birliği’ne veda ziyareti

​​​​​​​Bursa’nın İnegöl ilçesine tayini çıkan Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Süt Birliği’ne veda ziyaretinde bulundu. Kaymakam Arslan’a plaket takdim eden Türkiye Süt Üreticileri Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, “Milas Süt Birliğimize ve üyelerimize sunduğunuz kıymetli katkılardan ötürü şahsım ve üreticilerimiz adına size teşekkür ederim.” dedi.

Kaymakam Arslan’dan Milas Süt Birliği’ne veda ziyareti

Milas Kaymakamı Eren Arslan, tayinin Bursa’nın İnegöl ilçesine çıkması dolayısıyla Milas Süt Birliği’ni ziyaret etti.

Kaymakam Arslan Milas Süt Birliği’nde; Türkiye Süt Üreticileri Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar, Milas Süt Birliği Muhasip Üyesi Mustafa Güder ve Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney ile Birlik personeli tarafından karşılandı.

Türkiye Süt Üreticileri Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Kaymakam Eren Arslan’a Milas Süt Birliğine ve üreticilere sunduğu katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim ederek, yeni görev yerinde başarı dileğinde bulundu. 

Kaymakam Arslan, “Birlik” ruhunu yaşatan ve geliştiren, örnek çalışmalara imza atan Milas Süt Birliği’nın başarıları ile her zaman gurur duyduğunu ve Milas Süt Birliğini her platformda örnek gösterdiğini ifade ederek, Türkiye Süt Üreticileri Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin’e, Birlik Yönetimine ve personeline sektöre ve ülkeye olan değerli katkılarından dolayı minnettar olduğunu söyledi.

Veda ziyareti hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık