Kaymakam Böke, 1 Mayıs’ı kutladı

​​​​​​​Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kaymakam Böke, 1 Mayıs’ı kutladı

 “Bütün işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, 1 Mayıs'ın milletçe kucaklaşmamıza vesile olmasını temenni ediyorum” diyen Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin mesajı şöyle:

“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, daha güzel bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçilerimize ve emekçilerimize bir vefa günü olarak kutlanmaktadır.

İşçi ve emekçilerimiz, Ülkemizin kalkınması, istikrar içinde gelişip büyümesi yolunda çok büyük roller üstleniyorlar. Devletimiz, işçi ve emekçilerimizin haklarının gözetilip korunarak çalışma şartlarının iyileştirilmesi hususlarında sendika ve sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği içinde çalışmalarını sürdürmektedir.

İş hayatımızdaki birlik, beraberlik ve huzurun korunması, ülkemizin kalkınması ve gelişmiş ekonomiler arasındaki yerini daha da güçlendirecektir. Bütün işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, 1 Mayıs'ın milletçe kucaklaşmamıza vesile olmasını temenni ediyorum.

Ayrıca bu önemli günde her inançtan, her kültürden insanın kardeşçe yaşadığı bu coğrafyada; barışın, huzurun ve dayanışmanın artmasını da temenni ediyorum.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık