Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kaymakam Böke’nin, Jandarma Teşkilatının 182.Kuruluş Yıldönümü mesajı

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Jandarma’nın 182. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Böke’nin mesajı şöyle:

Kaymakam Böke’nin, Jandarma Teşkilatının 182.Kuruluş Yıldönümü mesajı

“Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla ülkemizin ve toplumumuzun huzur ve güvenliğini sağlamada büyük bir fedakârlık ve özveriyle, vatan toprağımızda huzur ve güvenliğimizi sağlayan, vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu her an yanında olan, milletine gözü gibi bakarak, Şanlı Bayrağı’nı göğsünde taşıyan ve mesai mefhumu gözetmeksizin birçok hayati görevi üstlenmiş olan Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş Yıl Dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yurdumuzda yürütülen güvenlik hizmetlerinin çok önemli bir parçası olan Jandarma Teşkilatımız; her geçen gün teknolojik gelişmelerle birlikte kendini sürekli yenileyip, gücüne güç katarak, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ile huzur ve asayişin sağlamasında, önleyici tedbirler alarak yüce milletimizin her zaman sevgisini ve güvenini kazanmıştır.

Kanunların verdiği yetkiler çerçevesinde üstlenmiş olduğu tüm görevleri yüksek bir vazife şuuruyla yerine getiren Jandarma Teşkilatımız Covid-19 salgını süresince vatandaşlarımızın en büyük yardımcılarından biri olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin güven ve iftihar kaynağı olan ve her koşulda canlarını ortaya koyan Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 182. yıl dönümünü kutlar, Milas İlçe Jandarma Komutanlığı personelimiz başta olmak üzere tüm Jandarma Teşkilat mensuplarımıza çalışmaları için tebrik ediyorum. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anar, selam ve sevgilerimi sunarım.”

 

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis