Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kaymakam Böke'yi ziyaret ettiler

17-24 Mayıs tarihleri arasında Antalya Kemer'de Türkiye Masterlar ve Veteranlar Federasyonunun düzenlediği Futbol Şampiyonası’na katılan ve şampiyona sonrasında ilçemiz Milas'a Şampiyonanın Vatan Kupası’nı getiren Milasgücü Masterlar Futbol Takımı Başkanı Mustafa Orcan, Takımın Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan ve takımın bazı futbolcuları, şampiyonluk kupasıyla birlikte Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'yi makamında ziyaret ederek Antalya turnuvası öncesinde ve sonrasında kendilerine verdikleri destekleri için teşekkür ettiler.

Kaymakam Böke'yi ziyaret ettiler

Geçtiğimiz günler içersinde gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili olarak gazetemize bilgi veren Milasgücü Futbol Takımı Başkanı Mustafa Orcan "Milas Kaymakamımız Mustafa Ünver Böke'ye Milasgücü Masterlar Futbol Takımı adına tésekķür ettiğini belirterek Sayın Kaymakamımız Antalya Futbol Turnuvası öncesinde bizleri arayarak turnuvada başarı dileklerini iletmişti” dedi.

Turnuva sırasında bizleri arayarak desteklerini esirgemeyen Milas Kaymakamımıza ilçemize kazandırdığımız bir şampiyonluk kupasıyla ziyaret ederek kazandığımız kupanın öyküsünü dile getirdik dedi.

Milasgücü Masterlarını Kutladı

Milas Kaymakam Mustafa Ünver Böke Milasgücü Masterlar Futbol Takımı’na gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti için teşekkür ettiğini vurgulayarak "ilçemiz Milas adına kazanılmış her başarı önemlidir" dedi.

Milas Masterlar Futbol Takımını elde ettikleri başarı ve kazandıkları şampiyonluk için kutladığını belirten Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, “katılacağınız yeni şampiyonalarda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis