Kazanan Gençlik Spor U18 takımı oldu

​​​​​​​Muğla Mahalli U18 Ligi takımlarından Milas Gençlik Spor ile Milas Spor takımları geçtiğimiz Cumartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen zorlu müsabakayı kazanan 4-3’lük skorla Milas Gençlik Spor U18 takımı oldu.

Kazanan Gençlik Spor U18 takımı oldu
  • 10 January 2023, Tuesday 12:03

Müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden Yaşam Bacaksız, Gizem Boyat, Berna Yaran üçlüsü yönetti.

Takımlar sahaya şu kadrolarıyla çıktı;

Milas Gençlik Spor U18 takımı; Kamil Can (kaleci), Musa, Besim, Umut, Ertan, Mustafa, Atahan, Faruk, Mehmet, Kahraman, Şehmuz.

Milas Spor U18 takımı; Ahmet (kaleci), Erdinç, Kamil, Atakan, Berkan, Muhammet, Yunus Emre, Baran, Devran, Dilgeç, M. Emin,

Yetenekli oyunculara sahip olan her iki takım, müsabakaya galip gelme adına istekli başladı. Maçın 12. ve 20. dakikalarında Milas Gençlik Sporlu Ardahan arka arkaya iki gol atarak takımını 2-0 öne geçirdi.

Müsabakanın ilk yarısı böylece 2-0 Milas Gençlik Spor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

Müsabakanın 65.dakikasında Gençlik Sporlu Mihraç skoru 3-0 yapan golü kaydetti. Bu golden sonra Milas Spor U18 takımı oyunu rakip yarı alana yıktı. Pozisyon bulmaya başladı. Maçın 69. dakikasında Milas Sporlu Yunus Emre, şık bir gole imza attı.3-1 Dakikalar 70’, gösterdiğinde Milas Gençlik Sporlu Hakan defansın hatasından yararlanarak takımını 4-1 öne geçiren gol kaydetti. Bu golden sonra Milas Spor U18 takımı oyunu iyi top gezdirerek pozisyon bulmaya başladı.

Maçın 78.dakikasında Yunus Emre skoru 4-2 yapan golü kaydetti. Maçın 87.dakikasında Milas Sporlu Dilgeç şık bir gole imza attı. Böylece müsabaka 4-3 Milas Gençlik Spor U18 takımının üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık