Kazanan Gümüşlük oldu

Yeni Milasspor:0 - Gümüşlük Gençlikspor:2

Kazanan Gümüşlük oldu

 İlk yarıda tek gol vardı
Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk hedefi olan Gümüşlük Gençlikspor, Milas deplasmanından galibiyet ve 3 puanla Bodrum’a döndü.
Çok güzel bir havada, dolu tribünlerin önünde oynanan lig karşılaşmasında konuk takım maçı 2-0 kazanarak şampiyonluk hedefinden şaşmadı.
 Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği taraftarlarının büyük desteği ile maça başlayan Yeni Milasspor kazanmak ve 3 puan almak için çıktığı Gümüşlük maçında ilk dakikalardan itibaren atak ve baskılı bir futbol ortaya koydu.
 Maçın ilk tehlikeli gol atağı konuk takımdan geldi. Dakika 2’de Gümüşlük atağında Emrahan Tekbaş, kaleci Arda ile karşı karşıya kaldı, sert vurdu; Arda topu kurtararak gole olanak tanımadı.
Dakika 11’de Ceyhan Çeliker ceza sahası içinden sert bir vuruşla topu Milas kalesine gönderdi top üstten auta çıktı. Dakika 16’ta Milasspor ilk gol pozisyonunu yarattı.
Orta sahada Oğulcan topu Anıl’a aktardı. Anıl ceza sahası içersine topu ortaladı. Bedirhan kötü bir vuruş yaparak topu kaleciye ikram etti.
Dakika 24’te Milasspor atağını Gümüşlük savunası faulle kesti. Atışı Oğulcan kullandı. Ceza sahasında Yiğithan yükseldi kafa vuruşu top üstten auta çıktı.
 Dakika 28’de Gümüşlük atağında Mehmet Sancak topu Milas kalesine ortaladı kaleci Arda çıktı topu aldı.
Dakika 37’de Gümüşlük atağında Milas ceza sahası içersinde Emrehan Tekbaş topu elle kesti hakem oyunu devam ettirdi. Emrehan vurdu top savunmaya çarptı ve kornere çıktı.
 Dakika 40’ta Milasspor atağında Yiğithan ceza sahası içersindeki Bedirhan’a topu aktardı. Ancak Bedirhan hızlı gelen topa yetişemedi ve mutlak bir gol şansı daha Milas adına kaçtı.
Dakika 43’te konuk takım Gümüşlük atağında, Gümüşlük takımında oyunu yönlendiren, bir dönem Milasspor formasını da giyen Emrehan Tekbaş ceza sahası içersinde kaleci Arda ile karşı karşıya kaldı, plase bir vuruş ve gol. Gümüşlük Gençlikspor 1 Yeni Milasspor 0 ve ilk yarı bu golle sona erdi.
Maçın ikinci yarısı
Maçın ikinci yarısına Milas 2 değişikle başladı. Oğulcan ve Yılmaz oyundan çıktı yerlerine Sertan ve Fahri girdi.
Dakika 50’de Milas atağını Gümüşlük savunması faülle kesti. Atışı Bedirhan kullandı. Anıl Tukluk kafayı vurdu. Top kaleci Erman’da kaldı.
Dakika 54- 65 arasında her iki takım kontra ataklara gol aramaya başladılar.
Dakika 72’de Milasspor beraberlik için konuk takım kalesine yüklenmeye başladı. Fahri Karaman orta sahada kazandığı topu Gümüşlük kalesine ortaladı.
Top savunmaya çarpıp kornere çıktı. Korner atışını Bedirhan kullandı. Ceza sahası karıştı topa son olarak ayak koyan Yiğithan topu fileler yerine kaleciye gönderdi.
Dakika 75’te Gümüşlük atağında maçın ikinci golü geldi. Oyuna ikinci yarıda giren Süleyman Can Özen ceza sahası içersinde bekleyen Ceyhan Çeliker’e güzel bir pasla topu aktardı.
Ceyhan topu kaleci Arda’nın önünden filelerle buluşturarak takımı 2-0 öne geçirdi.
Maçın kalan sürelerinde Yeni Milasspor önce beraberliği sağlamak adına sağlı sollu ataklarla gol aramaya başladı. Ancak tecrübeli Gümüşlük savunması Milasspor ataklarını başarıyla önledi.
Müsabakanın uzatma dakikalarında da her iki takım adına gol sesi gelmedi ve Milas’ta oynanan Süper Amatör Küme Ligi maçında Gümüşlük Gençlikspor Yeni Milasspor’u 2-0 yenerek Gümüşlüğe galibiyet ve 3 puanla döndü.

Maçın Hakemleri: Mustafa Selçuk, Mustafa Ceylan, Özkan Pala
Yeni Milasspor: Arda Çam, Ferhat Yılmaz, Serkan Katar, Ramazan Oğuz, Çağrı Karayılgın, Mehmet Ali Altaş, Osman Bedirhan Tuna, Yılmaz Yıldırım, Oğulcan Aksu, Anıl Tukluk, Yiğithan Yüksel
Yedekler: Batuhan Şevket Gökmen, Mahmut Ermaşa, Yusuf Asa, Muhammet Kılıç, Engincan Lök, Fahri Karaman, Sertan Balcı
Teknik Sorumlu: Mehmet Kabak
 Antrenör: Selahattin Tireli
Gümüşlük Gençlikspor: Erman Balaban, Ceyhan Çeliker, Yasin Memiş, Çağatay Kalafat, Mahmut Öztürk, Kemal Burak Saray, Emre Karayılgın, Doğancan Koca, Mehmet Sancak, Taylan Turhat, Emrehan Tekbaş
Yedekler: Özgür Kırık, Süleyman Can Özen, Çağan Kalafat, Uğur Çakın, Berhan İleri, Yunus Elpeze
Teknik Sorumlu: Hüseyin Öztemiz
 Antrenör: Ali Cihan Kayaş

 Süper Amatör Küme Ligi Maç Sonuçları
 Dalyanspor:2 Dalaman Belediyespor:0
Menteşe Yerküpespor:0 Karaovaspor:0
 Yeni Milasspor:0 Gümüşlük Gençlikspor:2
 Muğla Üniversitesi:2 Milas Esnafspor:1
 Seydikemer Belediyespor:1 Düğerek Güneşspor:2


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık