Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kazıklı kitap oldu

​​​​​​​Milaslı emekli öğretmen-yazar Nejla Özşahin Demirci’nin ‘Türkiye’de bir nokta: Kazıklı’ isimli kitabı okuyucularıyla buluştu.

Kazıklı kitap oldu

Nejla Özşahin Demirci, ‘Türkiye’de bir nokta: Kazıklı’ isimli kitabını okuyucularına sundu. 34 yıl sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra emekli olan Demirci, doğup büyüdüğü Kazıklı Mahallesi’nde yaşamına devam ederken, memleketi için kitap kaleme aldı.

İzan Kitap tarafından basılan kitap, 70 liradan satışa sunuldu. Kitap satışından elde edilecek gelir; Kazıklı İlkokulu ve Ortaokulu’na bağışlanacak. Kitap, şimdilik sadece Aşkın Kırtasiye, Kazıklı Ordukaya Market ve Nejla Özşahin Demirci’nin sosyal medya hesabından satışa sunuluyor.

Kitap hakkında bilgi veren 65 yaşındaki emekli sınıf öğretmeni- yazar Nejla Özşahin Demirci, “Kazıklı’nın gerçek kimliğini, ruhunu; nesnel yargılarla, objektif öznel yargılarımla yazarken Kazıklı’ya dair betimlemelerimle ve biraz da bağlantı kurarak zenginleştirmeye çalıştım. Kazıklı’yı değişik başlıklarda tanıtmaya çalıştım. Kitap satışından elde edilecek gelir, Kazıklı İlkokulu ve Ortaokuluna bırakılacaktır. Köyümün çocuklarına ışık olsun. En büyük dileğim onlara yazma hevesi kazandırmasıdır. Ve bu kitap; koruyabildikleri sürece gelecek nesillere ‘Kazıklı Masalı’ olarak kalsın.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis