Kemikler Derneği Yönetimi’nden Başkan Atıcı’ya ziyaret

Kemikler Mahallesi Kalkındırma, Güzelleştirme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, derneğin çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı makamında ziyaret etti. 

Kemikler Derneği Yönetimi’nden Başkan Atıcı’ya ziyaret
  • 13 September 2021, Monday 10:18

Kemikler Mahallesi Kalkındırma, Güzelleştirme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Bayındır, Sayman Üye Hüseyin Bilge, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bodur, Ersoy Ilgın ve Esat Bodur, dernek çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi vermek amacıyla Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı ziyaret etti. 
Dernek Başkanı Kazım Bayındır, derneklerinin Kemikler mahallesini geliştirmek, mahalle halkı arasında yardımlaşma ve dayanışma duygusunu arttırmak amacıyla kurulduğunu anlatarak, dernek olarak Milas'ın gelişimine katkı sağlayacak her türlü projede görev almaya hazır olduklarını söyledi.
Kemikler Mahallesi Kalkındırma, Güzelleştirme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek Milas ortak paydasında gerçekleştirilen her çalışmaya destek vereceklerini ifade etti.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık