Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Keramos’lu Kadınlardan Başkan Tokat’a teşekkür

Ören mahallesinde hediyelik eşyadan, dekorasyon ürünlerine, mobilya yenilemesinden günlük hayatta kullanılacak eşyalara kadar geniş bir yelpazede el emeği ürünleri hayata geçiren Atölye Keramos’lu kadınlar Başkan Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Keramos’lu Kadınlardan Başkan Tokat’a teşekkür

Atölye Keramos’un Ören’de yaşayan ve üretimi yaşamlarının bir parçası haline getirmiş kadınların bir araya gelmesiyle oluştuğunu dile getiren Ayşe Güzide Çereren; “Atölyemizin kurulum aşamasında Başkanımızın büyük emeği ve destekleri var. Çalışmalarımızı gerçekleştirmemiz için daha önce kütüphane olarak kullanılan büyükçe bir alanı yeniden düzenlediler. Boyasını badanasını yaptılar, yerlerini hazırladılar, elektriğini, suyunu çektiler.  “Ören Semt Evi” olarak bizlere tahsis ettiler. Bizler de bu anlamda Başkanımızı ziyaret edip hem yeni dönemin kendisine hayırlı olmasını dilemek hem de destekleri için teşekkür etmek istedik” dedi.
Ziyaret için Atölye Keramos’lu kadınlara teşekkür ettiğini dile getiren Başkan Tokat; Milas Belediyesi olarak bu tür faaliyetlerin her zaman destekçisi olduklarını söyledi.
Ziyaret sonunda Başkan Tokat’a Atatürk portresi hediye edildi.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık