Kiliste Başkan Ramazandan Sanayicilere Açık Çek!

Kiliste Başkan Ramazandan Sanayicilere Açık Çek!
  • 18 March 2021, Thursday 14:15

KİLİS (İGFA)-  Kilis'te sanayicilerin sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Servet Ramazan, il genelinde sınır ticaretinin 2011 yılına kadar çok yoğun olması dolayısıyla sanayileşmenin yavaş ilerlemesine rağmen bugünkü gelinen noktanın umut vaadettiğini söyledi.

"Bacası tüten her bir fabrika, maddi kazanç sağladığı gibi bir yandan da yarınlarımızı şekillendiriyor" diyen Başkan Ramazan, gençlerimizin yarınlara umutla bakması açısından Kilis genelinde yaşanan sanayileşmenin önemine dikkati çekti.

Kilis'te Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaların 2 bin 500’e yakın vatandaşa aileleriyle birlikte yaklaşık 10 bin kişiye geçim imkanı sağladığını öne süren Başkan Ramazan, "Bu sayıyı artırmakta bizlere olduğu kadar sizlere de büyük görevler düşüyor. Fabrikalarınızı geliştirmenizin sizlere maddi kazanç sağlayacağı elbette aşikardır. Ancak takdir edersiniz ki sağladığınız iş imkanı ile bir babanın evine bir parça ekmek götürmesinin ya da bir gencin elde ettiği kazançla yarınlarını inşa etmesinin hazzı hiçbir maddi kazanca eş değer olamaz" dedi.

Sanayici ve iş insanlarına açık çek veren Başkan Ramazan, sanayileşme adına sundukları öneri ve taleplerinin bizzat takipçisi olacağını söyledi. "Hayali olmayanın geleceği olmaz derler" diyen Başkan Ramazan, "Bizim de hayalimiz kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış bu şehri, geleceğe umutla bakan insanların yaşadığı koca bir sanayi şehri haline getirmektir. Bu uğurda canla başla çalışacağımıza emin olabilirsiniz" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık