KIRSAL MAHALLELERDEKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Milas Belediyesi kırsal mahallelerdeki hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Her mahalleye eşit ve etkin hizmet götürme kapsamında çalışmalarını gerçekleştiren ekipler Pinar Mahallesi’nde şarampol ve yağmur suyu borulama işlerini tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sundu.

KIRSAL MAHALLELERDEKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Pınar Mahallesi Damyanı Sapağı, Kadıyaylası Mevkii, Kuyucak Mevkii ve Ağzı Geniş Mevkilerinde 15 km’lik stablize yol, grayder ile 350 kamyon malzeme serilerek, şarampol ve yağmur suyu borulama işleri yapılıp, kullanılır hale getirildi.

“Milas için hiç durmadan aşkla çalışıyoruz”

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Milas için hizmet üretmeye, insanımız için çalışmaya devam ediyoruz. Planlanan programlar çerçevesinde kırsal mahallelerdeki çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz Pinar Mahallesi’ndeki  çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalar hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Milas için hiç durmadan aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık