Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kitap tanıtımı ve söyleşi

Milas Belediyesi tarafından basımı gerçekleştirilen ve yazar Halim Şafak tarafından hazırlanan “Gömleği Zeytin Hüseyin Serin” kitabının imza günü yarın gerçekleşecek.

Kitap tanıtımı ve söyleşi
  • 03 September 2021, Friday 15:04

Türkiye’nin pek çok bölgesinde öğretmenlik yapan ve gençliğinden beri Milas ÖNDER gazetesinde şiir ve yazılar kaleme alan Hüseyin Serin’in eserleri kitaplaştırıldı. Milas Belediyesi, Halim Şafak tarafından hazırlanan Gömleği Zeytin Hüseyin Serin kitabı için bir imza günü ve söyleşi etkinliği düzenliyor. Bugün saat 20.30’da Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve yazar Halim Şafak’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, Nedime Beler Kız Öğrenci Misafirhanesi’nde gerçekleştirilecek.

“Onu Hep Özleyeceğiz”

Gerçekleştirilecek etkinlikle ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Hüseyin Serin hem Karacahisar’la hem Milas’la hem de dünyayla kurmaya çalıştığı hüzünlü ve kederli ilişkiyi şiirlerine yansıtmış bir şairdir. Bununla da yetinmemiş, birçok gazete ve dergide Milas ve geçmişi üstüne yazılar, öyküler yazmıştır. Böylesine değerli bir insanın kitabını hazırlayan başta çok sevgili Halim Şafak olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştireceğimiz etkinliğe de tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.” dedi.

 

Editör: Celal DURGUN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis