‘Kıyıdan Kırsala Turizm’ çalışmaları sürdürülüyor

ÖNDER Haber -

‘Kıyıdan Kırsala Turizm’ çalışmaları sürdürülüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin, “Kıyıdan Kırsala Turizm” bakış açısından hareketle düzenlediği Turizm Alanları İncelemelerinin sürdürüldüğü bildirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm, Gençlik ve Spor Dairesi Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan incelemelerde, ilçelerimizde yeralan turizm alanları belirlenerek kayıt altına alınıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, ilçelerimiz ve ilimizin özellikle geri planda kalan alanlarının turizm envanterini çıkarmak amacıyla düzenlenen incelemeler, Bodrum ve Datça ilçelerinden sonra Milas ve Fethiye’de de gerçekleştirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İlçelerimizde yapılan turizm alanları inceleme gezileri sonucunda elde edilen veriler broşür ve kitapçık haline getirilerek tanıtım amaçlı kullanılmak üzere kayıt altına alınıyor. Diğer ilçelerimizde de devam edecek incelemelerin, kıyıya gelen turistin kırsala gelmesini sağlamak açısından çok büyük önem taşıdığına inanıyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık