Kıyıkışlacık Spor 8’de 8 yaptı

Milas Kıyıkışlacık Spor takımı mahalli ikinci amatör kümede sezon başından beri oynadığı 8. müsabaka sonrasında topladığı 24 puanla göz kamaştırıyor. İkinci amatör küme A, gurubunun flaş ekibi geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldiği Güllük Hermiyas Spor takımını 4-0’la geçti.

Kıyıkışlacık Spor 8’de 8 yaptı

Müsabakayı Muğla bölgesi hakemlerinden Umut Yalçınkaya, Berke Ayça, Abdullah Yavaşoğlu üçlüsü yönetti.

Takımlar sahaya şu kadrolarıyla çıktılar:

Milas Kıyıkışlacık Spor; Faruk Geçer (kaleci), Anıl Tutluk, Kürşat Dilaver, Serkan Katar, İrfan Sevindi, Kayahan Karagöl, Bayram Zorlu, Can Debbağ. Basri Pesen, Caner Tahtacı, Mehmet Oğuz.

Güllük Hermiyas Spor; Adem Tekin (kaleci), Celal Kartal, Ozan Kapsız, Tezcan Arıbaş, Kaan Punka, Mustafa Karatoprak, Mahmut Öztürk, Cengizhan Akat, Özgür Görkem, Gürcan İlgül, Ertuğrul Şansal.

Müsabakaya her müsabakalarında olduğu gibi Kıyıkışlacık Spor takımı taraftarları büyük ilgi gösterdi. İASOS’lu taraftarlar tribünleri gelin gibi süsleyerek takımlarına destek verdiler. Müsabakaya istekli arzulu başlayan Kıyıkışlacık Spor takımı maçın başında oyunu rakip yarı alana yıkarak üstünlük sağladı.  Ligin yeni takımı Güllük Hermiyas Spor en son yaptığı elit transferlerle güçlü bir takım haline geldi. Hermiyas Spor müsabakanın başında güçlü oyunculardan kurulu Kıyıkışlacık takımı karşısında iyi bir mücadele verdi. Maçın 12. dakikasında Kıyıkışlacık Sporlu Caner, Güllük defansının yaptığı kademe hatası sonrasında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarıda gerek Güllük Hermiyas Spor gerekse Kıyıkışlacık Spor takımları sahada çok iyi mücadele ederek seyircilerden alkış topladılar.

Müsabakanın 45. dakikasında Güllük defansının bariz hatası sonrasında Kıyıkışlacık Spor takımının golcüsü Mehmet Oğuz Fudeyil takımının 2. golünü kaydetti. Devre 2-0 Kıyıkışlacık Spor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısında her iki takım sporcuları sahada çok iyi mücadele ederek güzel futbol oynadılar. Müsabakayı seyreden her iki takımın taraftarlarından alkış topladılar.

57. ve 59. dakikalarda Hermiyas Sporlu Mahmut Öztürk iki kez defansı ekarte ederek gol pozisyonuna girdi. Attığı gollük şutları Kıyıkışlacık Spor kalecisi Faruk iyi yer tutarak gole imkan tanımadı.

Maçın 62.dakikasında Kıyıkışlacık Sporlu Basri Pesen ceza sahası dışından şık bir vuruşla Kıyıkışlacık Spor takımının 3. golünü kaydetti.3-0

Maçın 84. dakikasında oyuna sonradan dahil olan Kıyıkışlacık Sporlu Bedirhan’ın gollük vuruşunu Hermiyas Spor takımı kalecisi Adem önledi.

Müsabakanın 88. dakikasında Kıyıkışlacık Sporlu Basri Pesen ceza sahası içerisinde akıllı bir vuruşla takımının 4. Kendisinin de 2. golünü kaydetti.

Bu golle müsabaka 4-0 sona erdi. Müsabaka sonrasında her zaman olduğu gibi Kıyıkışlacık Sporlu taraftarlar takımlarını tribüne çağırdı, ardında da alkışlar eşliğinde soyunma odalarına gönderdiler.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık