Kıyıkışlacıklılar memnun..

Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belediye ekiplerinin yaptığı kırsal mahalle çalışmalarını zaman zaman ziyaret ederek, bu arada halkla da buluşuyor ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veriyor, görüş alışverişinde bulunuyuor.

Kıyıkışlacıklılar memnun..
  • 03 June 2021, Thursday 11:42

Bu haberleri aktarırken, çoğunlukla belediye basın bürosunun verdiği bilgilerden faydalanıyoruz. Bütün çalışma ve ziyaretleri takip etmemiz de mümkün olmuyor.

Bu kez, Kıyıkışlacık çalışmalarıyla ilgili yapılanlardan bir kısmını, belediye basın biriminin bültenlerinden değil, Kıyıkışlacık ziyareti sonrası bir yurttaşın bize ilettiği notlarından aktaracağız.

Belki böylesi, daha da gerçekçi olacak.

“İyi akşamlar, Başkan Tokat bugün Kıyıkışkacık’taydı. Halkla buluştu. Yapılan bayındırlık Hizmetleri, Kıyıkışlacık Maden Yükleme Limanı hakkında halka bilgilendirmede bulundu. Halkın dilek ve temennilerini dinledi. Halka Kıyıkışlacık’ı iş planlarında daha öne alacağına dair söz  verdi.

Başkan Tokat Kıyıkışkacık merkezden Zeytinlikuyu’ya kadar yapılan yol çalışmalarından bahsetti. Mahalle yollarına döşenen kilit taşlarla çevrenin çehresinin tamamen değişeceğini, Fen İşleri ve buna bağlı Park ve Bahçeler birimiyle, her türlü çevre güzelleştirmesini Kıyıkışlacık için düşündüklerini ve bunu tamamlamadan mahalleden çıkılmayacağını anlattı. Uzun yıllardır Anıtlar Kurulu’ndan çıkmayan izin nedeniyle işlemler geciktiği için üzüntü duyduğunu anlattı.

Limanla ilgili, her ne kadar Muğla Valiliği ÇED gerekli değildir kararını bozduysa da, tetikte olmamızı, Ayıldız firmasının yeni projelerle halkın karşısına çıkabileceğini, fakat belediye olarak durdukları yeri değiştirmeyeceklerini ve sonuna kadar mücadele edeceklerini de halka duyurdu.

Kıyıkışlacık’lı girişimci bayanlar bu sene ilkini gerçekleştirmek istedikleri Hanımeli Pazarı için Başkandan belediyenin kendilerine destek vermesi ricasında bulundular.

Güllük Körfezi Dayanışması İasos Mahalle Meclisi temsilcilerinin de sorular yönelttiği toplantıda, Başkan Tokat büyük bir şeffaflıkla sorulara cevaplar verdi. İmar konusu dahil birçok konunun görüşüldüğü, uzun yıllardır ilki gerçekleşen bu uzun ve verimli toplantı İçin halk başkana teşekkür etti.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık