Koronavirüs yerel siyaseti de vurdu

Tüm dünyanın endişeyle takip ettiği Koronavirüs, siyasi partileri de etkiledi. İYİ Parti’nin bugün gerçekleştireceği kongre koronavirüs önlemleri nedeniyle ertelenirken, CHP’nin geleneksel Salı toplantısı iptal edildi, parti binası ziyaretçilere kapatıldı. AKP de 29 Mart’taki genel kurulunu erteledi.

Koronavirüs yerel siyaseti de vurdu

Koronavirüs, tüm dünyada olduğu gibi Milas’ta da endişeye neden oluyor. Sağlık ve İçişleri Bakanlığı’nın tavsiyelerini dinleyen siyasi parti temsilcileri, kalabalık ortam oluşturmamak için bazı önlemler alıyor. Tedbirler kapsamında son güne kadar yapılacağı konuşulan, bir gün öncesinden salonun dezenfekte edildiği İYİ Parti kongresi, ileri bir tarihe ertelendi. İYİ Parti kongresinde aday olan Kasım Özkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı’nın yapılması planlanan 2. Olağan Kongresi, İçişleri Bakanlığının Koranavirüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir.” dedi.
Koronavirüs tehdidine karşı CHP de bazı önlemler aldı. CHP İlçe Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, geleneksel salı toplantılarına geçici süreyle ara verildiği kaydedildi. Öte yandan genel merkez,  örgüt binalarında acil işlerin devamını gerektirenler dışındaki odaların kapalı tutulacağını ve il ve ilçe başkanlığı binalarına ziyaretçi kabul edilmeyeceğini bildirdi. 21 Mart’ta yapılması planlanan Muğla İl Gençlik Kolları kongresi de ertelendi.
AKP’nin 29 Mart’ta yapılması planlanan olağan ilçe kongresi de koronavirüs tedbirlerine takıldı. Olağan genel kurulun, henüz belli olmayan bir tarihe ertelendiği bildirildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık