Koşamayanlar İçin Koştular

İlçemizin Koşu Takımı Karyalılar, bu kez “koşamayanlar için” koştular. Omuriliği Felçlilerinin Tedavilerine Yardım amacıyla 2014 yılından bu yana tüm dünyada eş zamanlı, aynı anda yapılan“Koşamayanlar İçin Koştular” sloganı ile gerçekleştirilen WingsFor Life Run Koşusu, 5 Mayıs Pazar günü İzmir’de gerçekleştirildi.

Koşamayanlar İçin Koştular

Ülkemizde 5683,dünyada ise 120 bin kişinin kişinin katıldığı koşularda ilçemizi “Karyalılar Koşu Takımı” temsil etti.

Karyalılar Koşu Takımından Ersin Camiduran, Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu ve Serdar Murat Sarı koşuya katıldılar.

Üzerlerinde Milas Karyalılar Koşu Formaları ile yarışa katılan Milas Karyalı Koşucular, koşuları izleyen sporseverlerden büyük ilgi gördüler. İzmir Kültürpark Lozan Kapısından Menemen’e doğru koşulan 100 km’lik parkurda, toplam 5683 sporcu arasından Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu 35 yaş grubunda 65.,Serdar Murat Sarı 40 yaş grubunda 130., Ersin Camiduran 25 yaş grubunda 158. Olarak yarışı tamamladılar.

 Milas Karyalılar Koşu Takımı adına İzmir koşusu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Serdar Murat Sarı, bu güzel ve anlamlı organizasyonun bir parçası oldukları için mutlu olduklarını vurgulayarak Milas’ın adını böylesine önemli bir organizasyonda duyurdukları için gururlu olduklarını söyledi. Sarı, Karyalılar Koşu Takımı olarak çok daha fazla koşucuyla koşularda yer almak istediklerini söyledi.

27 Nisan’da Bodrum’da yapılan Koşu Maratonu ile yaz dönemi koşu sezonunu açtıklarını da belirten Serdar Murat Sarı,“bu yaz Milaslı Karyalılar Koşu Takımının adını bu tür yarışlarla çok daha fazla duyurmak istiyoruz” dedi.

 

 

 

,

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık