Köy ziyaretleri ve İftar yemekleri sürüyor

ÖNDER Haber -

Köy ziyaretleri ve İftar yemekleri sürüyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın köy ziyaretleri ve Belediyenin düzenlediği iftar yemekleri sürüyor.

 

“Güzel çalışmalar

yapmak niyetiyle

yola çıktık”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat kırsal mahalle gezilerine ara vermeden sürdürüyor.

Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve bazı birim yöneticileri ile birlikte kırsal mahalleleri ziyaret ederek sorunları dinleyip talepleri toplayan Başkan Tokat, güzel çalışmalar yapmak niyetiyle yola çıktıklarını belirtti.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre Salı ve Çarşamba günkü ziyaret programında Karacahisar, Pınararası, Çiftlik, Fesleğen, Sarıkaya, Kargıcak, Menteş, Tuzabat ve Korucuk mahalleleri vardı.

Ziyaretlerde yapılan toplantılara kadınların ve çocukların da katılmasından duyduğu hoşnutluğu dile getiren Başkan Tokat, kadınlara teşekkür ederken çocuklara da çeşitli oyuncaklar dağıttı.

Kırsal mahalle ziyaretleri sırasında ‘niyet’ ve ‘iyi niyet’ vurgusu yapan Başkan Tokat; “2016 yılı için kırsal mahallelerimize güzel çalışmalar yapmak niyeti ile yola çıktık. Bir işi yapmak niyeti ile yola çıkarsan o yolda başarılı olursun. Bizim çalışmalarımızda sizlerin de iyi niyetli olmanız gerekli. Çalışmalarımızı bölge bölge ve zaman içerisinde gerçekleştireceğiz. 132 mahallesi olan bir ilçeyiz. Her mahallemize eşit hizmet götürmek durumundayız. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Milas Belediyesi olarak yapacağımız çalışmaların ardından 2016 yılı sonunda kırsal mahallelerimizdeki değişimi herkes görecek” dedi.

 

Emek ve Beçin

mahallelerinde yapıldı

Milas Belediyesi’nin geleneksel iftar yemekleri sürüyor.

Belirlenen 13 noktada verilen iftar yemeklerine Emek ve Beçin mahallerinde davem edildi.

Yoğun katılımlarla gerçekleşen iftar yemeklerinde Başkan Tokat yine yemek dağıtımı yaptı.

Okunan duaların sonrasında oruçlarını açan yurttaşlarımıza, yerel sanatçı Turgut Taş tarafından mini bir de konser verildi. Mahalle muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan’ın da katıldığı iftar yemeklerinde masaları tek tek gezen Başkan Tokat, katılan vatandaşlara hoş geldiniz diyerek hayırlı ramazanlar diledi.

Milas Belediyesi İftar Yemekleri programına göre, dün akşam gazetemizin baskıya girdiği saatlerde iftar etkinliği Hayıtlı Mahallesi’ndeydi.

Bu akşam da Ören pazaryerinde iftar yemeği verilecek.

 

Son üç iftar yemeğinin tarih ve yerleri ise şöyle:

27 Haziran 2016 Akkent Mahallesi (Pazar yeri),

29 Haziran 2016 Güneş- Hacıapti Mahallesi (23 Nisan Okulu) ve

1 Temmuz 2016 Cumhuriyet Mahallesi (Muhtarlık Çevresi).

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık