Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kurtalan Kaymakamı'ndan Vatandaş Buluşması

Siirt'e bağlı Kurtalan ilçesinin Kaymakamı Belediye Başkan V. Sayın İhsan Emre Aydın, “Vatandaşla Buluşma” toplantılarında halkın derdini dinledi.

Kurtalan Kaymakamı'ndan Vatandaş Buluşması
  • 11 February 2021, Thursday 12:45

SİİRT (İGFA) - Kurtalan Kaymakamı Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, “Vatandaşla Buluşma” toplantıları kapsamında Sümer Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Mahallede yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kurtalan Kaymakamı/Belediye Başkanı Vekili Aydın, Sümer Mahallesi ve ilçe için büyük bir sorun teşkil eden dere yatağı ile ilgili ıslah çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağını söyledi.

Mahallede eksikliği hissedilen yeşil alan ve çocuk oyun parkı gibi projeleri hayata geçireceklerini aktaran İhsan Emre Aydın, "Makine ikmal birimimizin mevcut yerinde köy pazarı yapılacağından makine ikmal birimimizi tren garının yan tarafında bulunan ve kömür sahası olarak bilinen alana taşlamayı planlıyoruz” dedi.

Toplantı sonrası vatandaşlarla bire bir görüşerek talep ve sorunlarını dinleyen Kurtalan Kaymakamı Belediye Başkan V. Sayın İhsan Emre Aydın, vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde ilgili birim amirlerine talimat verdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis