Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası başladı
ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas Gençlikspor Kulübü Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası maçları, geçen hafta sonu Milas Begonya Halı Sahasında oynanmaya başlandı.
2 Grupta 10 takımının katıldığı futbol turnuvasının açılışı, turnuvaya katılan takımların temsilci ve sporcuları ile birlikte yapıldı.
2 Aralık Cumartesi günü saat 17’de ilk müsabaka ile başlayan turnuvada Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal bir konuşma yaparak turnuvaya katılan takımlara teşekkür edip centilmence ve herkes için sağlıklı bir turnuva dilediğini belirterek takımlara başarılar diledi.
Geçtiğimi günler içinde olağanüstü genel kurul toplantısı ile 7 aylık süre için Ersin Köksal başkanlığında Şafak Kaya, Aygün Kaya, İlker İğdeli, Süleyman Karatoprak, Ramazan Şimşek, Aytekin Kanal, Özkan Avcılar ve Ahmet Yalçın’dan oluşan yeni yönetimini seçen Milas Gençlikspor Kulübünün yeni yönetimi de turnuvanın açılış töreninde yer aldı. Genel kurulda ayrıca, Vedat Atabek, Hasan Gül, Mehmet Karakuş, Coşkun Şenol, Abdullah Güzey, Hüseyin Açar, Mehmet Demirel Varlıoğlu ve Kamil Meşeci de Kulüp Temsilcileri olarak belirlendi.
Turnuvaya katılan
takımlar
A Grubu
1-Binbir Otomotiv Mercedes Benz, 2-DHMİ, 3-Gümüşdoğa, 4-Vergi Dairesi ve 5- BTA.
B Grubu
1-Milas Kaymakamlığı, 2-HMK, 3-Anadolu Emlak, 4-Esnaf Odaları ve 5- Milas Belediyesi
Maç sonuçları
Binbir Otomotiv Mercedes: 4 - Vergi Dairesi: 7
Gümüşdoğa: 2 - DHMİ: 6
Milas Kaymakamlığı: 1 - Esnaf Odaları: 3
Anadolu Emlak: 4 - HMK: 3
Önümüzdeki maç
programı
9 Aralık Cumartesi
Saat 17.00 / BTA - Gümüşdoğa
Saat 18.00 / DHMİ - Binbir Otomotiv
10 Aralık Pazar
Saat 17.00 / Milas Belediyesi - Anadolu Emlak
Saat 18.00 / HMK – Kaymakamlık





