KYK Çalışanlarından Kaymakam Arslan’a ziyaret

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Serkan Acarsoy ve yurt çalışanları, beraberindeki öğrencilerle birlikte Kaymakam Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Acarsoy ve beraberindekiler Kaymakam Arslan’a çiçek takdim ettiler.

KYK Çalışanlarından Kaymakam Arslan’a ziyaret

Milas Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan öğrencilerin kendi aralarında; futbol, masa tenisi ve satranç’ta yaptıkları müsabakalar sonucunda dereceye girenler, daha sonrasında Muğla genelindeki Kredi Yurtlar Kurumunda yatılı kalan öğrencilerle aynı branşlarda yarıştı. Yapılan yarışmalar sonrası dereceye giren öğrencilerle birlikte ziyaretlerine geldiklerini ifade eden Acarsoy; “Muğla genelindeki KYK yurtlarında yatılı kalan öğrenciler arasında yapılan müsabaka sonucunda yurdumuzdan masa tenisinde erkekler 2’ncilik, kızlar 3’ncülük,futbolda 3’ncülük ve satrançta da 3’ncülük elde ettiler. KYK Milas olarak biz de genç arkadaşlarımızın bu başarısını sizlerle paylaşmak istedik, hem de açıldığımız günden bugüne vermiş olduğunuz desteklerden dolayı sizlere öğrencilerimiz ve tüm personel olarak bir kez daha teşekkür etmek istedik”dedi.

Başarılarından dolayı öğrencileri, daha açıldığının ilk yılında kendisini kurum olarak kente kabul ettiren kurumdaki çalışmalar nedeniyle Yurt Müdürü Serkan Acarsoy’u ve çalışanları tebrik eden Kaymakam Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık