Levent Optik’ten özel korumalı gözlük desteği

Milas’ta hizmet veren Levent Optik’in sahibi Levent Akyer, Kovid-19 mücadelesinde görev alan kurum ve kuruluşlara özel korumalı gözlük desteğinde bulundu.

Levent Optik’ten özel korumalı gözlük desteği

Milas’ta yeni tip koronavirüs salgını (Kovid-19) mücadelesi birlik ve beraberlik içerisinde devam ediyor. Bu konuda duyarlı davranan Levent Optik’in işletmecisi Levent Akyer de öncelikle sağlık çalışanlarına olmak üzere güvenlik güçlerine ve Vefa Destek Grubu’na özel korumalı gözlük desteğinde bulundu.
Özel tasarımıyla gözü virüs temasından koruyacak şekilde üretilen gözlüklerle Kovid-19 mücadelesine destek olmak istediğini söyleyen Akyer, bu sürecin birlik ve beraberlik içerisinde yürütülmesi gerektiğine dikkat çekti.
Sağlık çalışanlarına, güvenlik güçlerine ve Vefa Destek Grubu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Akyer, ardından özel korumalı gözlükleri Kovid-19 mücadelesinde kullanılmak üzere; Milas Kaymakamı Eren Arslan’a, Milas Emniyet Müdürü Erman Akkaya’ya, Milas İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan’a, Milas İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ergun Kırova’ya, Özel İzan Sağlık Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Özman’a ve 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi görevlilerine teslim etti.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık