Ligin son maçı için Afyon’a gidiyorlar

Afyon Belediyesi Yüntaşspor- Milas Belediyespor

Ligin son maçı için Afyon’a gidiyorlar

Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde fırtına gibi esen Milas’ın Efeleri, son hafta karşılaşması için Afyon’a gidiyorlar. Lig dördüncüsü Afyon Belediyesi Yüntaşspor ile deplasmanda karşılaşacak olan ligin yeni lideri Milas Belediyespor, Teknik Sorumlu Osman Çakıray ve antrenör Sefa Koşar nezaretinde Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde hafta boyu yaptıkları antrenmanlarla Afyon maçına hazırlandılar.
Geçtiğimiz hafta sonu ligin kader maçında Milas’ta lider Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u 3-2 yenerek liderlikten eden Milas Belediyespor, ilk yarıda Milas’ta 3-0 yendiği Afyon takımı karşısında bir kez daha galibiyet için sahaya çıkacak.
10 da 10 yaptılar
Büyük Erkekler Voleybol Ligine damgasını, aldıkları seri galibiyetlerle vuran Milas Belediyespor, ligin ikinci yarısında oynadıkları 10 maçtan 10 galibiyetle ayrılarak erişilmesi güç bir rekora da imza attılar.
Ligin son maçında Afyon Yüntaşspor’a konuk olacak ilçemiz takımı Milas Belediyespor, Efeler Ligi Play Off maçları öncesinde son provasını Afyon maçı ile yapacak.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık