Lise grubu maçlar devam ediyor

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Lise grubu maçlar devam ediyor

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen liseler grubu ilçe temsilciliği spor karşılaşmaları oynanmaya devam ediyor.

Milas Spor Salonunda oynanan spor karşılaşmalarında liseler grubu B genç kızlarda Kız Meslek Lisesi ve Anadolu Lisesi ilçe temsilcisi olma hakkını elde ettiler.

Futbolda ise Final ve Anadolu Lisesi Muğla’da Milas’ı temsil edecek takımlar olurlarken basketbolda hem kızlarda hem de erkeklerde Milas şampiyonu olan Sebahattin Akyüz Fen Lisesi Milas temsilcisi olma başarısını gösterdi.

 

Voleybol karşılaşmaları

Pazartesi günü Milas Spor Salonunda oynanmaya başlayan A ve B grubu gençler voleybol maçlarına kızlar kategorisinde 6 erkeklerde 7 takım katılıyor.

Gruplarında ilk iki sırayı alacak 4 takım Cuma günü Milas temsilciliği için eleme maçları oynayacaklar.

 

FUTSAL karşılaşmaları

ilk defa

Liseler grubu FUTSAL karşılaşmaları ilçemizde ilk kez bu sene yapılıyor. Salon futbolunda ilçe temsilcisi olmak ve Muğla’da yarışmak isteyen 4 lise erkek okul takımının müsabakaları 26 Aralık Pazartesi günü Milas Spor Salonunda oynanmaya başlıyor.

FUTSAL maçlarına Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi, Sebahattin Akyüz Fen Lisesi ve İMİ Okulları takımları katılıyorlar.

Voleybol müsabaka

programı

Genç Kızlar Grubu

22 Aralık Perşembe

Saat 09.00

Cumhuriyet Anadolu Lisesi:

Bilim Lisesi:

 

Saat 10.30

İMİ:

Sebahattin Akyüz Fen Lisesi:

 

Erkekler Grubu

22 Aralık Pazar

Saat 12.00

Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi:

Anadolu Lisesi:

 

Saat 13.30

EML:

İMİ:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık