M. Önol Karadeveci yaşamını yitirdi

ÖNDER Haber / Hüseyin AÇAR

M. Önol Karadeveci yaşamını yitirdi

İlçemiz hayırsever işadamlarından Mehmet Önol Karadeveci, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Karadeveci Otobüs Firması’nın kurucusu, eğitim alanında da yaptığı bağışlarla tanınan merhum Karadeveci, düzenlenen cenaze töreninin ardından Milas Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Milas’ın tanılan simalarından, Karadeveci Otobüs Firması’nın kurucusu, işadamı, hayırsever M. Önol Karadeveci, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle İzmir’de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

79 yaşında yaşama veda eden merhum Karadeveci için dün ikindi namazına müteakip Ulu Camii’nde cenaze namazı kılındı ve ardından Milas Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Milas M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne adı verilen merhum Karadeveci için düzenlenen cenaze merasimine; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başta olmak üzere, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları, oda ve derneklerin başkan ve yöneticileri, siyasi partilerin temsilcileri, ailesi ve sevenleri katıldı.

Milas Önder Gazetesi olarak değerli işadamı M. Önol Karadeveci’ye Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık