Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Malatya Tso'dan Teşvik Uzatımına Teşekkür

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 31 Aralık 2020 tarihinde son bulan 6 puanlık sigorta işveren prim teşvikinin 31.12.2021 tarihine kadar uzatıldı. Başkan Sadıkoğlu, teşvik süresinin bir yıl daha uzatılması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Malatya Tso'dan Teşvik Uzatımına Teşekkür
  • 25 February 2021, Thursday 16:26

MALATYA (İGFA) - Malatya’nın da yer aldığı 51 il ve 2 ilçemizde uygulanan ilave 6 puanlık sigorta primi teşvikinin süresinin bir yıl daha uzatılması ile ilgili Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu açıklama yaptı.

Üyelerimizden gelen talep üzerine konuyu gündeme alarak dosyayı çatı kuruluşu olan TOBB’a ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na gönderdiklerini anlatan Başkan Sadıkoğlu, "Sürenin uzatılmasıyla ilgili yapmış olduğumuz basın açıklamamız yazılı ve görsel medyada geniş yer buldu. Açıklamalarımızda işverenlerimizin sürenin uzamamasıyla 214 TL’lik destekten mahrum kaldığını ifade etmiş, yeniden uzatılması gerektiğini dile getirmiştik. Bu önemli karar için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’a ve TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık