Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Malatya'da Engellilerin Araçları Ücretsiz Tamir Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Koordinasyon Merkezi bünyesinde kurulan engelli araç tamir ve bakım atölyesinde, engelli vatandaşların akülü araçlarının bakım ve onarımını yapıyor.

Malatya'da Engellilerin Araçları Ücretsiz Tamir Ediliyor
  • 11 February 2021, Thursday 14:29

MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Koordinasyon Merkezi, engelli vatandaşların akülü araçları ücretsiz tamir ediyor.  Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, engelli araç tamir atölyesinin Türkiye'de çok az rastlanan bir hizmet olduğunu belirtti. 2020 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında mevcut atölyeyi daha da büyüteceklerini kaydeden Katipoğlu, sadece Malatya değil, Fırat Kalkınma Ajansı ile yapmış olduğumuz projeyle ajansa bağlı Elazığ, Tunceli ve Bingöl illeri ile birlikte Doğu Anadolu Bölgesi ve yakın illerimizde engelli vatandaşların araçlarını tamir etme noktasında alanlarını genişleteceklerini söyledi. Katipoğlu, ayrıca arızalanan engelli araçların bakım ve onarımını yaparak yedek parça temini sağladıklarını belirtti.

Aracını tamire getiren vatandaşlar ise hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan olmak üzere, Engelliler Koordinasyon Merkezi'ne teşekkür etti.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis