Malatya'da Yeşilyurt Sakinleri İnternete Büyükşehir Eliyle Kavuştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı 500 haneli İkizce Mahallesi’nde öğrencilerin Eğitim Bilişim Ağı’na (EBA) ulaşabilmesini sağlamak ve öğrenim hayatını sürdürülebilir kılmak amacıyla internet sorununu çözüme kavuşturdu.

Malatya'da Yeşilyurt Sakinleri İnternete Büyükşehir Eliyle Kavuştu
  • 11 February 2021, Thursday 15:38

MALATYA (İGFA) - Malatya'da internet altyapısı olmayan Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce Mahallesi’nde internet altyapısı kurulana kadar Büyükşehir Belediyesi tarafından internet erişimi sağlanarak 100 öğrencinin yaşadığı sıkıntı giderildi.

İkizce Mahalle Muhtarı Şahin Erdal, internet altyapısı sağlanana kadar konuyla ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a duyarlılığından ötürü etti.  Mahalle sakinlerinden Meryem Karacoban ise, internet erişiminin sağlanmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Allah devletimizden ve Belediye Başkanımızdan razı olsun. Bir babaanne olarak torunlarımın derslerinden geri kalmasına çok üzülüyordum. 2 torunum burada okuyor. Torunlarımın derslerine girecekleri için çok mutluyum. Belediye Başkanımıza minnettarız çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık