Malatyaya Tam Donanımlı 9 Ambulans

Malatya 112 Acil Sağlık Hizmetleri bünyesine tahsis edilen 9 tam donanımlı ambulans ile şehirdeki ambulans sayısı 80'e yükseldi.

Malatyaya Tam Donanımlı 9 Ambulans
  • 09 February 2021, Tuesday 14:56

MALATYA (İGFA) - Sağlık Bakanlığı tarafından Malatya İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edilen 9 tam donanımlı ambulans 112 Komuta Merkezi'nde düzenlenen törenle teslim edildi. Anahtar teslim törenine Malatya Valisi Aydın Baruş, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli ve sağlık çalışanları katıldı.

112 Acil sağlık hizmetlerinin vatandaşların ihtiyaçları kapsamında daha süratli sürdürdüklerini belirten Vali Baruş, Acil Sağlık Hizmetleri noktasında eksikleri olmadığını söyledi. Pandemi sürecinde mücadelenin daha da bir anlam kazandığını ifade eden Vali Baruş, ambulansların sağlık teşkilatına hayırlı olmasını diledi. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli ise, gelen bu ambulansın hizmet vereceği noktalar hakkında da Vali Baruş'u bilgilendirdi. Müdür Bentli, ambulanslardan 3'ünün Battalgazi'ye, 3'ünün Yeşilyurt, Akçadağ ve Kale ilçelerine, 2'sinin ise Akçadağ Kozluca Mahallesi ile Doğanşehir Erkenek Mahallesi'nde hizmet vereceğini kaydetti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık