Mehmet Tosun AK Parti’den Aday

Bodrum siyaset dünyasının önde gelen isimlerinden Mehmet Tosun sosyal medya hesabından, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ak Parti'den Cumhur İttifakı'nın Bodrum Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Mehmet Tosun AK Parti’den Aday
  • 30 January 2024, Tuesday 16:41

2004-2014 yılları arasında 2 dönem MHP'den Konacık Belediye Başkanlığı yapan, beldede gerçekleştirdiği belediyecilik çalışmaları ile geniş kesimlerin takdirini kazanan Mehmet Tosun, 2014 yerel seçimlerinde MHP'den, 2019 seçimlerinde ise İYİ Parti'den Bodrum Belediye Başkan adayı olarak yarışmış ve partilerinin oy oranlarının çok üzerinde oylar almasına rağmen seçimleri kazanamamıştı. 2019 seçimlerinden sonra İYİ Parti Genel Merkezi'nde bir dönem Turizmden, bir dönem ise Yerel Yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevlerini üstlenen Tosun, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklamıştı.

Mehmet Tosun’un sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı açıklama şu şekilde;

“Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle, kendisini makamında ziyaret ettik. Bodrum’un yıllardır aşılamayan sorunları ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Kendisi bu sorunları Cumhur İttifakı çatısı altında çözebileceğimizi aktardı ve Ak Parti’den Cumhur İttifakı’nın Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak bizi görmek istediğini söyledi. Aldığımız bu sorumlulukla, Bodrum’a hizmet için hayırlısıyla yeniden başlıyoruz.”

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık