Menteş yürüyüş yolu artık daha konforlu

Menteş Mahallesi'nde yer alan 1,2 km uzunluğundaki yürüyüş yolunda sürdürülen zemin yenileme çalışmaları tamamlandı.

Menteş yürüyüş yolu artık daha konforlu
  • 21 September 2022, Wednesday 11:42

Milas'ın Menteş Mahallesi'nde yer alan 1,2 km uzunluğa sahip yürüyüş yolunda Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar tamamlandı. Ekiplerin tüm gün süren hummalı çalışmaları ile yürüyüş yolunun zemini baştan sona yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ve akşam saatlerinde gerek sağlığını korumak, gerekse günün stresinden uzaklaşmak için yürüyüş yapan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bir nokta olan Menteş yürüyüş yolunda zemin tamamen dökme kauçuk ile kaplandı.

HEM SAĞLIKLI, HEM DAHA GÜVENLİ

Milas Belediyesi olarak yürütülen her çalışmada vatandaşın konforunun ve güvenliğinin ön planda tutulduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, "Menteş yürüyüş yolumuz şehrin karmaşasından uzak bir noktada yer almakta olup, uzun mesafesinden dolayı da yürüyüş yapmayı seven vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görmektedir. Böylesine rağbet gören ve sağlıklı yaşam alanında halkımıza hizmet sunan bir alanda kaliteyi arttırmak için başlattığımız çalışmaların sonucunda yürüyüş zeminini baştan sona yeniledik." dedi.

“MİLAS İÇİN, MİLAS HALKI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Zemin kaplaması olarak dökme kauçuk kullanıldığını da sözlerine ekleyen Başkan Tokat şunları söyledi: "Kauçuk, sağlam ve yumuşak zemine sahip olması nedeniyle güvenilirliği yüksek bir malzeme. Gözenekli bir yapıya sahip olması nedeniyle de üzerinde su tutmaz ve yaz kış halkımızın aktivitelerini sürdürmesine olanak tanır. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek oluşturduğumuz çalışma takvimimiz ile hizmet alanımızı her geçen gün genişletmeye devam ediyoruz. Milas için, Milas halkı için yoğun bir tempoda çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz."

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Nuran Uras
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık