“MHP, ‘Evet’ oylarında önemli rol oynamıştır”

​ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

“MHP, ‘Evet’ oylarında önemli rol oynamıştır”

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, 16 Nisan referandumuna ilişkin bir değerlendirme yaparak, “Milli irade sandığa yansıtılmıştır. MHP tabanı da gereğini yerine getirmiştir. Çıkan sonucun milletimize, vatanımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Sandıktan çıkan sonuçta partisinin büyük etkisi olduğunu belirten Korkmaz, “MHP, liderinin aldığı kararın arkasında durarak, referandumdan çıkan ‘evet’ oylarında önemli rol oynamıştır. Güvenilir bir parti olduğunu da ortaya koyarak gelecek için de Türkiye’nin çimentosu bir parti olduğunu göstermiştir” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Referandumda kazanan demokrasimiz ve aziz milletimiz olmuştur. Her zaman söylediğimiz gibi, milletimiz neyi doğru buluyorsa, onu onaylamıştır. Bundan sonra millet olarak birbirimizi kucaklamak, hiçbir ayırım yapmadan ülkemizin kalkınması ve refahı için çalışarak bölünmez bütünlüğümüz için çalışarak hedeflerimize ulaşmak hepimizin görevi olmalıdır. Milliyetçi Hareket, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da milletimiz, demokrasimiz ve devletimiz için üzerine düşen görevleri yerine getirmeye hazırdır. Partimizi yıpratmak, yaralamak ve kötülemek isteyen mihraklar da öyle sanıyorum ki, referandumdan çıkan sonuçtan ders alacaklardır. Bundan sonraki çalışmalarda da uyum yasalarının hazırlanmasında MHP Meclis’te tam kadro ile milletimizin hizmetinde olacaktır. Milli birlik ve bütünlüğümüz bizim için çok önemlidir. Vatanımıza ve devletimize kast edenler de her zaman hüsrana uğrayacaklardır. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da MHP, milletimizin emrinde olmayı sürdürecektir.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık