Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MHP Milas İlçe Yöneticilerini ağırlayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer: "BÜTÜN AMACIMIZ ZEYTİNYAĞI ÜRETCİLERİNİN DAHA ÇOK KAZANMASIDIR"

  MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Dursun, Milas Belediye Meclisi Üyeleri Mevlüt Kiriş ve İlhan Şimşek, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ederek çeşitli konulardaki görüş ve önerilerini ilettiler. MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy ve MHP yöneticileri, bir süredir zeytinyağının pazarlarda açıkta satılmaması konusunda görüşler olduğunu belirterek bu konuda nasıl bir uygulama yapılmasının düşünüldüğünü sordular. Yerel seçimlere yönelik partilerinin görüşlerini de aktaran MHP yöneticileri, Milas'ın çeşitli sorunları hakkında da görüşlerini ve düşüncelerini de ilettiler.

MHP Milas İlçe Yöneticilerini ağırlayan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer:
  • 12 December 2018, Wednesday 9:45

                 MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de MHP yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarının yönelttiği sorular ve öneriler hakkında açıklamalarda bulundu. Milas zeytinyağına coğrafi işaret almak için çok çalıştıklarını belirten Reşit Özer "Coğrafi işaret, zeytinyağımızın değerine değer kattı. Biz istiyoruz ki, üreticimiz de emeğinin karşılığını alsın. Karışık, güvenilir ve hijyenik olmayan kaplarda yapılacak satışlar sonuçta üreticimize zarar verir. Üreticilerimiz bir araya gelerek, markalı zeytinyağı sattıklarında daha çok kazanacaklardır. Bütün amacımız, üreticimizin daha çok kazanmasıdır" diye konuştu.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis