Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas 12. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı 1 Eylül'de açılıyor

            Milas'ta Güney Ege 12. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı 1 Eylül'de açılıyor. 4 Eylül'e kadar açık kalacak fuarda 400 dolayında markanın farklı ürünleri sergilenecek. Fuarı yaklaşık 90 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Milas 12. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı 1 Eylül'de açılıyor

            Milas'ta 11 yıldır yapılmakta olan fakat geçen yıl pandemi nedeniyle yapılamayan ve bu yıl da mart ayında yapılacakken pandemi önlemleri nedeniyle ertelenen Milas Uluslararası 12. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı 1 Eylül'de açılıyor. Milas'ta, Balçık mevkiindeki TARİŞ Pamuk tesislerinde 5 bin 500 metrekarelik bir alanda açılacak fuarda Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelecek firmalar tarafından 400 dolayında markanın çeşitli ürünleri sergilenecek. 90 bin dolayında ziyaretçinin beklendiği fuarda pandemi koşulları nedeniyle de her türlü önlem alındı.

            1 - 4 Eylül tarihleri arasında yapılacak fuarın saat 10.00 - 19.00 arasında açık olacağını ve ziyaretçi kabul edeceğini belirten Expoline Fuarcılık Yöneticisi Yavuz Hakbilir, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'i ziyaret ederek hazırlıklar hakkında bilgi verdi. Fuara güzel bir ilgi olduğunu, tüm stantların dolduğunu ve her türlü hazırlığı yaptıklarını anlatan Yavuz Hakbilir, pandemi nedeniyle de her türlü önlemi aldıklarını anlattı. Yavuz Hakbilir "Herkes fuarı heyecanla bekliyor. Havaların sıcak olmasına rağmen 90 bin dolayında ziyaretçinin fuarımızı ziyaret edeceğini tahmin ediyoruz. Pandemi nedeniyle de her türlü önlemi aldık. Herkes fuarımıza güvenerek, gönül rahatlığıyla gelebilir" diye konuştu.

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de fuarın Milas'ın ekonomik ve sosyal hayatına önemli katkılar sağladığına işaret ederek "Milaslılar fuarları seviyor ve ilgi gösteriyor. Milas'ta kurumlar arası işbirliğiyle desteklenen fuarımızın bu yıl da yine aynı canlılıkta geçeceğini umuyoruz. Fuarımız 11 yıldır bölgemizde yapılması beklenen bir fuar haline gelmişti. Bundan sonra da yine aynı heyecanla Milas fuarları devam edecek" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık