Milas: 4 - Bodrum: 2

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas: 4 - Bodrum: 2

Ekim ayı içinde başlayacak olan Masterler Liginde aynı grupta mücadele edecek olan 2 takımın hazırlık karşılaşmasından galip ayrılan taraf Milassspor Masterler Takımı oldu.

20 Ağustos Pazar günü saat 18.30’da Ören Futbol Sahasında oynanan hazırlık karşılaşmasında hakemlikleri Hüseyin Açar, Akın Bildik ve Ahmet Akbaş yaptılar.

Masterler Liginde mücadele edecek olan Milasspor ve Bodrumspor takımları arasında oynanan hazırlık karşılaşmasını, sporcuların aileleri de izlediler.

Karşılaşmaya iyi başlayan Milasspor takımı Ali Akın Çilek’in attığı güzel golle maçta ilk yarıda öne geçti. Her iki takım da son derece centilmence ve dostça bir maç oynayarak, “saha içinde rakip, saha dışında her zaman dostuz” mesajını oynadıkları futbolla maçı izleyenlere gösterdiler.

Milasspor’un daha atak ve baskılı oynadığı karşılaşmada Ramazan Akkoyun, attığı 2 golle skoru 3 – 0’a taşıdı. Karşılamanın ikinci yarısında skorun rahatlığı ile oyunu yavaşlatan Milasspor karşısında Bodrumspor Masterler Takımı özellikle orta sahada Selim Günaydın’ın etkili pasları ile gol aradı. Hakan ve Savaş’ın iyi oyunu Bodrumspor’u ikinci yarıda biraz daha ön plana çıkardı.

Maçın ikinci yarısında Milasspor penaltıdan dördüncü golünü buldu. Ali Akın Çilek’in ceza sahası içinde düşürülmesi ile kazılan penaltı atışını Kemal Aydeniz güzel bir vuruşla gole çevirdi.

Bodrumspor Kalecisi Tanju Nayman yediği dört gole rağmen, yılların eskimeyen kalecisi olduğunu yaptığı güzel kurtarışlarla gösterdi.

Karşılaşmanın sonlarına doğru Bodrumspor Savaş ile 2 güzel gol buldu ve karşılaşma Milasspor’un 4 - 2 galibiyeti ile sonuçlandı.

İlçemizi Ekim ayı içinde başlayacak olan Masterler Liginde temsil edecek olan Milasspor Masterler takımını Birol Erten ve Erkan İşli lig maçlarına hazırlıyorlar.

Haftasonu Marmarisspor Masterler Takımı ile Marmaris’te bir hazırlık karşılaşması oynayacak olan Milasspor Masterler Takımı, Çarşamba günleri Milas Ticaret Lisesi Halı, Cuma günleri ise Milas Bodrum Havalimanı sahalarında antrenmanlarını sürdürüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık