Milas Belediye Beçin Spor, Düğerek ile karşılaşıyor

​​​​​​​Muğla Mahalli Süper Amatör Küme A. gurubunda yer alan Milas Belediye Beçin Spor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Düğerek Güneş Spor takımıyla karşı karşıya gelecek.

Milas Belediye Beçin Spor, Düğerek ile karşılaşıyor
  • 25 December 2022, Sunday 10:41

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda 25 Aralık Pazar günü saat 14’te güçlü rakibi karşısında üç puan almak için sahaya çıkacak olan Milas Belediye Beçin Spor Kulübü Başkanı İş Adamı Ahmet Özyiğit takımı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Sezon başında Milaslı futbolcuları bir araya getirerek kurduğumuz Milas Belediye Beçin Spor takımımız bugüne kadar içerde ve dış sahada oynadığımız müsabakalarda yenilgi yüzü görmedi. Takımımızda elit sporcuların bulunması, hocamız beden eğitimi öğretmeni Ali Deligöz hocamızın nezaretinde topladığımız puanlarla gurupta mücadelemizi namağlup devam etmekteyiz.

Pazar günü saat 14’te Düğerek Güneş Spor ile karşılaşacağımız maça üç puan almak için çıkacağız. Takımımızda futbol oynayan her sporcumuza inanıyor güveniyoruz. Bu sezon hedefimiz grup birinciliğinin ardından Play-off gurubunda il şampiyonu olmak istiyoruz. Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız müsabakaya Milaslı tüm spor severleri bize destek vermeye çağırıyoruz. Allah’ın izni ile bu sezon hedefimize ulaşmak istiyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık