Milas Belediye Beçinspor, Milas Gençlikspor takımını 1-0 yendi

​​​​​​​Muğla Mahalli Süper Amatör Küme takımlarından Milas Belediye Beçinspor ile Milas Gençlikspor takımları geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen müsabakayı Milas Belediye Beçinspor 1-0 kazanarak üç puanın sahibi oldu.

Milas Belediye Beçinspor, Milas Gençlikspor takımını 1-0 yendi
  • 01 November 2022, Tuesday 9:49

Müsabakayı Muğla Bölgesi hakemlerinden Ersin Erbay, Nail Karacan, Umut Yalçınkaya üçlüsü yönetti.

Takımlar sahaya şu kadrolarıyla çıktı;

Milas Belediye Beçinspor; Süleyman (kaleci), Okan, Alperen, Samet, Mustafa Saydam, Vedat, Çağrı, Emre, Barış, İhtilal, Süleyman.

Milas Gençlikspor; Faruk (kaleci), Anıl, Nazım, Emre, İrfan, Öncel, Emre Furkan, Oğulcan, Bedirhan, Mustafa, Yiğithan

Müsabakayı Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, Milas Belediye Beçin Spor Kulübü Başkanı Ahmet Özyiğit, Milas İlçe Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Milas DHMİ  Baş Müdürü Yücel Karaduman, Milas Gençlik Spor Yönetim Kurulu Üyeleri ile Milas Belediye Beçin Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri izledi. Her iki takım müsabakaya tempolu başladı.

Maçın 8. dakikasında Beçinspor’lu Barışı’n aşırtma vuruşu dışarı gitti.

13. dakikada Gençlikspor’lu Bedirhan’ın gollük vuruşunu kaleci kurtardı.

Dakikalar 20’yi gösterdiğinde Beçinspor’lu İhtilal’in ceza sahası içerisinden attığı sert şut kaleciden döndü. Topu takip eden Beçinspor’lu Süleyman topu ağlara gönderdi.1-0 .

Oyunun 44.dakikasında Gençliksporlu Yiğithan mutlak golü kaçırdıktan sonra devre 1-0 Beçinspor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya istekli başlayan Milas Gençlikspor’un bir çok ataklarını Beçinspor defansı ve kalecisi başarıyla bertaraf etti. Maçın son dakikasında Gençlikspor’da oyuna sonradan dahil olan Batuhan yüzde yüz gollük pozisyonu gole çeviremedi. Müsabakada 1-0 Milas Belediye Beçinspor takımının üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık