Milas Belediyesi çalışmalarını hızlandırdı

​​​​​​​Milas Belediyesi yaz sezonuna girilmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Hem bölgemizde ikamet eden, hem de turizm amacıyla ilçemize gelen konuklara en iyi hizmeti sunabilmek adına yoğun mesai harcayan Milas Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Milas Belediyesi çalışmalarını hızlandırdı
  • 02 June 2021, Wednesday 10:29

132 mahalleye eşit hizmet anlayışıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetmeksizin tüm birimleriyle beraber hizmet atağına geçen Milas Belediyesi, ot biçme, ağaç budama, boyama, mıntıka temizliği, yol yıkama ve dezenfektan çalışmalarını bir arada gerçekleştiriyor.

Milas Belediyesi olarak yoğun bir tempoyla çalışıyoruz

Vatandaşların memnuniyetini en üst seviyeye çıkartma ve Milas Belediyesinin varlığını tüm mahallelerde hissettirmek adına yoğun mesai harcadıklarını dile getiren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat ; “Yaz sezonuna girilmesiyle birlikte hem ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımız hem de turizm amacıyla ilçemize gelen yerli ve yabancı konuklarımızın en iyi şatlarda vakitlerini geçirebilmesi için Milas Belediyesi olarak yoğun bir tempoyla çalışıyoruz.  Ekiplerimiz ilçemiz genelinde ot biçimi, mıntıka, boya, badana ve dezenfektan işlerini tamamladı. Bu geniş coğrafyada tüm hemşerilerimize en iyi hizmeti götürmek için çalışıyoruz. Milas için aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık