Milas Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor

​​​​​​​Milas  Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüklerinin mahallelerde koordineli şekilde gerçekleştirdiği yabani ot biçme ve temizleme çalışmaları aralıksız şekilde sürüyor.

Milas Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor

Ekipler  Mahallelerde özellikle taşıt ve yaya yollarına kadar uzanan yabani bitkileri gerek ulaşım için sorun teşkil etmeleri gerekse kötü görüntü oluşturmaları sebebiyle biçerek temizliyor. Temizlik ekipleri İzmir -Milas arası çevre yolu güzergahında da temizlik çalışmasını düzenli olarak sürdürüyor.

Temizlik ekipleri son olarak Söğütçük, Fesleğen, Türbe, Ortaköy ve Balcılar gibi kırsal mahallelerde yabani otları  tırpanlayıp, dar sokakları ise süpürge araçları ile temizledi.

 Mahallelerimizdeki yeşil alanlarda ve çeşitli noktalarda hızla uzayan yabani otlar hem görüşü kapatması, hem de görüntü kirliliği oluşturduğu için, düzenli olarak tüm cadde ve sokaklarımızda ot biçme ve temizleme çalışmaları yapıyoruz diyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “Bu otların arasında biriken çeşitli çöpler de düzenli olarak temizleniyor.  Bu anlamda vatandaşlarımızın da çöplerini kova ve konteynırlarımıza atmasını önemle rica ediyoruz. Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüklerimize bağlı ekiplerimiz son olarak Söğütçük, Fesleğen, Türbe, Ortaköy ve Balcılar gibi kırsal mahallelerimizde ve ilçe merkezindeki  sokaklarımızda bulunan yeşil alanlardan yaya yollarına uzanan ve kaldırımlarda çıkan yabani otlarını da temizledi. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan her noktada devam edecek“ dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık