MİLAS BELEDİYESİ ENGELLİLERİ UNUTMADI

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı Milas’ta hizmet veren  Bakım ve Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı’ya, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Ayhan Samyürek de eşlik etti..

MİLAS BELEDİYESİ ENGELLİLERİ UNUTMADI
  • 04 December 2019, Wednesday 9:40

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Milas’ta bulunan Resmi ve Özel Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret ederek özel bireylerle bir araya gelen ve herkesin birer engelli adayı olduğunu dile getiren Çayırlı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. Bakım ve Rehabilitasyon merkezlerinde görev yapan müdür ve eğitmenlerle de sohbet eden Çayırlı, Engelli vatandaşlar için Milas Belediyesi olarak ortaklaşa yapabilecekleri konular hakkında bilgi alış verişinde bulundu.
“Çocuklarımızla ve hocalarımızla buluştuk, sıkıntılarını dinledik. Yapabileceklerimiz noktasında onlarla dertleşmiş olduk” diyen Çayırlı; “Milas Belediyesi olarak her anlamda engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devem edeceğiz” dedi.
Başkan yardımcısı Çayırlı daha sonra Milas Gençlik Merkezi ve M.Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından hazırlanan “Aramızda Fark Yok” etkinliğine katılarak özel bireyler tarafından hazırlanan dans ve müzik gösterilerini izledi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık