Milas Belediyesi, Sosyal Yardım İşlerini sürdürüyor

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Milas Belediyesi, Sosyal Yardım İşlerini sürdürüyor

Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “Elden Ele” projesinden nakdi ve aynî yardımlara kadar çeşitli biçimlerde ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor.

Yapılan alan çalışmaları ile Menteş mahallemizde tespit edilen kimsesiz, yaşlı ve yatalak hasta olan bir yaşlı teyzeye de el uzatan Milas Belediyesi, yaşlı teyzenin evini Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizleyip yeniden yaşanılır hale getirdi.

Hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü görevini de üstlenen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, hayırseverlerin bağışladığı kullanılır durumdaki eşyaları ailelere dağıtmanın yanı sıra yine ihtiyaç sahibi ailelere kışlık yakacak yardımlarında da bulunuyor.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, ilçemiz genelinde tespit edilen yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye ve okul çantası yardımında bulunan Milas Belediyesi, Ramazan ayı içinde düzenlediği iftar yemekleri ile de sosyal belediyecilik örneği sergiliyor.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ın modern bir kent olması yolundaki büyük projeleri hayata geçirirken, sosyal ve kültürel etkinliklere de ağırlık verdiklerini söyledi.

Başkan Tokat, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuran vatandaşlara, ihtiyaçları doğrultusunda her türlü kolaylığın sağlandığını, gıdadan yakacağa, giyim malzemesinden eğitim yardımlarına ve ihtiyaç sahibi ailelere yapılan para yardımlarına kadar pek çok alanda ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirtti.

Başkan Tokat, önümüzdeki dönemlerde sosyal projelere daha çok ağırlık vereceklerini de sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık