Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi vatandaşın ayağına gidiyor

Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli, ilçe genelinde  kapı kapı dolaşarak, vatandaşların şikayet ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın selam ve sevgileri iletiliyor.

Milas Belediyesi vatandaşın ayağına gidiyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın talimatıyla halkın sorunlarının çözüme kavuşturulması amacıyla Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekip vatandaşların ayağına gidiyor. Başlatılan uygulama ile Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Ayhan Samyürek ve personeli, kırsal mahalleler başta olmak üzere 132 mahalleyi ziyaret ederek, kapı kapı dolaşıyor. Vatandaşlarla yüz yüze görüşüp, dilek, öneri ve şikayetleri not alıyor. Halkın taleplerini raporlayarak belediyenin ilgili birimlerine sunuyor. Acil çözüm bekleyen durumlar ise anında çözülüyor. Milas Belediyesi bu uygulama ile halkın büyük takdirini toplarken, birçok vatandaş ise belediye personelini karşılarında görünce hem şaşırıyor hem de mutlu oluyorlar.
Konuyla ilgili konuşan Başkan Tokat, “Göreve başladığımız ilk günden itibaren sorunları çözme odaklı çalışıyoruz. Katılımcı bir yerel yönetim anlayışı ile bu kenti halkımızla birlikte yöneteceğiz. Kapı kapı dolaşarak, vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını yerinde tespit edebilmek, halkımızın problemlerini, sıkıntılarını dinleyerek çözüm yollarını aramak amacındayız” dedi
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis